Χριστίνα Κεφαλά – Survivor: Ποιοι είναι οι κ@λοτούμπες του Survivor

cf87cf81ceb9cf83cf84ceafcebdceb1 cebaceb5cf86ceb1cebbceac survivor cf80cebfceb9cebfceb9 ceb5ceafcebdceb1ceb9 cebfceb9 cebacebb
xristina kefala 1

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Κεφαλά, ξεσπάει δημόσια εναντίον των πρώην συμπαικτών της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά, δεν αφήνει ασχολίαστα όσα βλέπει στο παιχνίδι. Με αφορμή τα όσα είπε ο Παύλος Γαλακτερός για τον Τζέιμς Καφετζή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια.

Η νεαρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ξέσπασε εναντίον πρώην συμπαικτών της μέσα από τα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Βλέπω τόση ώρα το Survivor και δε μπορώ να μείνω με κλειστό το στόμα. Συγχωρέστε με. Θέλω να μου πείτε κάτι.

Ποιοι είναι τελικά οι κ@λοτούμπες στο Survivor 2021; Γιατί νομίζω τους έκαναν όλοι παρέα τον Τζειμς και τον Νίκο. Ας τους ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού παρέα τους έκαναν.

Θα σας πω κάτι ακόμη. Επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά, εκτός από την Κόκκινη ομάδα που δεν ήμουν καιρό μαζί τους.

Ο Τζέιμς όταν παίζει ένα αγώνα δίνει τον εαυτό του ολόκληρο για να φέρει τον πόντο. Σε αυτό θα διαφωνήσω με τα παιδιά που τον κατηγορούν πως ήθελε να χάσει εσκεμμένα. Ο Τζέιμς πάντα έφερνε πόντους και απορώ γιατί το κάνουν αυτό τώρα», ακούγεται να λέει η Χριστίνα Κεφαλά για τους πρώην συμπαίκτες της στο βίντεο.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

[embedded content]

Να θυμίσουμε ότι ο Παύλος Γαλακτερός είπε στο Συμβούλιο του νησιού ότι ο Τζέιμς στον τελευταίο πόντο του αγώνα φέρθηκε σαν να μην πίστευε στη νίκη του, με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι κόκκινοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ