Χριστίνα Μπόμπα: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο

cf87cf81ceb9cf83cf84ceafcebdceb1 cebccf80cf8ccebccf80ceb1 ceb1cf85cf84cf8ccf82 ceb5ceafcebdceb1ceb9 cebf cebbcf8cceb3cebfcf82 cf80cebf
tanimanidis 2

Η Χριστίνα Μπόμπα πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο νοσοκομείο, αλλά η μέλλουσα μαμά και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης, καθόλου δεν πτοήθηκαν. Ευτυχώς, η νεαρή influencer δεν έχει κάτι σοβαρό.  

Η ανάρτηση που έκανε γνωστό ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι στο νοσοκομείο θορύβησε τους πάντες. Αλλά τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι τα πράγματα για τη μέλλουσα μαμά διδύμων δεν είναι σοβαρά.

Click4more Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα

Με νέα του ανάρτηση στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε γνωστό ότι η Χριστίνα Μπόμπα χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο εξαιτίας κάποιων έντονων κολικών πόνων.

«Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα. Είμαστε καλά και οι 4! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθεί ήδη καλύτερα» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης αι ανέβασε την καλή του «πνιγμένη» στα δώρα που της έκανε για του Αγίου Βαλεντίνου.

«Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!», πρόσθεσε στο μήνυμά του.

ΠΗΓΗ