Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία με το μπικίνι και η βραδιά καραόκε

cf87cf81ceb9cf83cf84ceafcebdceb1 cebccf80cf8ccebccf80ceb1 ceb7 cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1 cebcceb5 cf84cebf cebccf80ceb9

Η Χριστίνα Μπόμπα διανήυει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης, αλλά συνεχίζει τις δραστηριότητές της και ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα, ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της showbiz, και αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη, έχει έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται μες τους διαδικτυακούς φίλους της προσωπικές της στιγμές αλλά και προτάσεις για την καθημερινότητά τους.

Αν και βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν σταματάει τις δραστηριότητές της, ενώ όπως έχει δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή της, ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της.

Καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο Instagram, ενώ το βράδυ της Τρίτης η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη, στο σπίτι των κουμπάρων τους, Μαρίνας Βερνίκου και Μίλτου Καμπουρίδη, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μικρής τους κόρης.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η βραδιά είχε και karaoke.

Στα βίντεο φαίνεται να τραγουδάει με την μικρή Ανέζια και το απολαμβάνει.

Mpompainsta

Mpompainsta
Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Πριν λίγες μέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την παραλία, κάθώς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ