Χριστίνα Μπόμπα: «Μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γεννήσουμε»

cf87cf81ceb9cf83cf84ceafcebdceb1 cebccf80cf8ccebccf80ceb1 cebcceb5cf84cf81ceaccebcceb5 ceb1cebdcf84ceafcf83cf84cf81cebfcf86ceb1
mpompa tanimanidis

Η γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, μας δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της ανά μήνα, λίγο πριν γεννήσει.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα.

Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Η γνωστή influencer Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τα κοριτσάκια της.

Την ίδια ανυπομονησία έχει φυσικά και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα στέκεται βράχος στο πλευρό της συζύγου του και τη στηρίζει με κάθε τρόπο.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης.

Ο χρόνος πέρασε και σε λίγες ημέρες το ζευγάρι θα υποδεχτεί στο σπίτι του τα νεογέννητα κοριτσάκια του.

Λίγο πριν γεννήσει, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών, στο οποίο μας δείχνει την κοιλίτσα της από τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μέχρι τον ένατο.

«Οι μήνες πέρασαν, η κοιλιά μεγάλωσε (υπερβολικά) κι εμείς κυριολεκτικά μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γεννήσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ