Χριστίνα Μπόμπα: Πόσα κιλά έχασε 2 εβδομάδες μετά τη γέννα

cf87cf81ceb9cf83cf84ceafcebdceb1 cebccf80cf8ccebccf80ceb1 cf80cf8ccf83ceb1 cebaceb9cebbceac ceadcf87ceb1cf83ceb5 2 ceb5ceb2ceb4cebf
mpompa tanimanidis

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στο σπίτι τους, μαζί με τα δίδυμα κοριτσάκια τους, και απολαμβάνουν τη νέα καθημερινότητά τους.

Το διάσημο ζευγάρι βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και τα τρυφερά στιγμιότυπα στο instagram αποτελούν τη μεγάλη απόδειξη. Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα σε πελάγη ευτυχίας…

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τα μωράκια. Και η Χριστίνα και ο Σάκης πετάνε στα σύννεφα. Το περίμεναν πως και πως, όλοι τα περιμέναμε και μόνο χαρά νιώθουμε.

Ήταν ένας πολύ καλός τοκετός, ήταν καισαρική», δήλωσε αποκλειστικά στο tlfie.gr ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης.

Η Χριστίνα Μπόμπα, όλο αυτό το διάστημα είχε μοιραστεί τις έντονες στιγμές της εγκυμοσύνης της, με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Κάτι το οποίο εξακολουθεί να κάνει και μετά τη γέννηση των διδύμων. Η Χριστίνα Μπόμπα έχασε 14 ολόκληρα κιλά και η ίδια μας το ανακοίνωσε με ένα ιδιαίτερο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ