Χριστίνα Πολίτη: Ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση ο κορονοϊός

cf87cf81ceb9cf83cf84ceafcebdceb1 cf80cebfcebbceafcf84ceb7 cf81ceb9cf88cebfcebaceafcebdceb4cf85cebdceb7 ceb1cebdceb1ceb3cebaceb1cf83
xristina politi 2

Η Χριστίνα Πολίτη, αναφερόμενη στην περιπέτεια που περνάει η ίδια και η οικογένειά της με τον κορονοϊό, σημειώνει: «Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία!»

Η Χριστίνα Πολίτη, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περιπέτειά της με τον κορονοϊό. Την είδηση είχε κάνει γνωστή ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, πριν λίγες μέρες.

Η Χριστίνα Πολίτη, όπως αναφέρει και η ίδια, είναι πλέον καλύτερα, και η περιπέτειά της τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις. Σημείωσε όμως ότι ο ένας το πέρασε στο πόδι, ενώ ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία…
Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Πολίτη:

«Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις. Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση…

Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε, να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε. Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια. Πόσο πια καιρό να ζεις μακριά από φίλους; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη.

Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!!

Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα… μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους.

Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας.

Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου.. #cosmopoliti #healthiswealth #covidfree #staysafeandhealthy #prayforrecovery #acropolis #parthenon», έγραψε στην άνάρτησή της η Χριστίνα Πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ