Χρύσα Ρώπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη»

cf87cf81cf8dcf83ceb1 cf81cf8ecf80ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf80ceadcf84cf81cebf cf86ceb9cebbceb9cf80cf80ceafceb4ceb7 ceb1cebdceb1ceb6ceae

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN προχώρησε η Χρύσα Ρώπα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τον συνάδελφό της Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και για την απόπειρα δύο βιασμών. 

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπάρχουν λόγια… Κρίμα μωρέ, κρίμα. Όταν δούλευα με τον Πέτρο, ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο ατύχημα που είχε και έπεσε στη σκηνή, ήταν έναν μήνα στο νοσοκομείο» είπε η Χρύσα Ρώπα. «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχαμε και κοινούς φίλους. Το κους κους που κάνουμε δεν έχει σχέση με τις ζωές των άλλων», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν στο Παρίσι και αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Καταρχάς ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες και αν εγώ το ήξερα, δεν θα ήμουν… Δεν είχα ιδέα, δεν το φανταζόμουν. Συγγνώμη γιατί όσοι δεν ήμασταν θύματα, μια χαρά βολευόμασταν».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 

Με πληροφορίες από OPEN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ