Ωράρια καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και αύριο, Μεγάλο Σάββατο

cf89cf81ceaccf81ceb9ceb1 cebaceb1cf84ceb1cf83cf84ceb7cebcceaccf84cf89cebd cf80cf8ecf82 ceb8ceb1 cebbceb5ceb9cf84cebfcf85cf81ceb3ceae
facebookkatastima thessaloniki

Με διαφορετικό ωράριο θα λειτουργησουν τα καταστήματα σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή και αύριο, Μεγάλο Σάββατο

Με αλλαγές στο ωράριό τους θα λειτουργήσουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, τα εμπορικά καταστήματα ενώ διαφορετικό θα είναι και το ωράριο για αύριο, Μεγάλο Σαββάτο

Το λιανεμπόριο για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Όσον αφορά τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Για το Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας με ωράριο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23-4-2021 κοινή υπουργική απόφαση ΦΕΚ (Β1682) εφαρμόζεται μόνο στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ).

Τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1Β του άρθρου 1 της ως άνω ΚΥΑ, εξαιρούνται από εν λόγω πλαίσιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Ισραήλ: Δεκάδες νεκροί σε θρησκευτικό προσκύνημα

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *