«Όλα Είναι Στο Μυαλό»: Ο Ηλίας Καμπακάκης τραγουδά Γιώργο Σαμπάνη

cf8ccebbceb1 ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf83cf84cebf cebccf85ceb1cebbcf8c cebf ceb7cebbceafceb1cf82 cebaceb1cebccf80ceb1cebaceacceba
Ηλίας Καμπακάκης

«Όλα Είναι Στο Μυαλό», τραγουδά ο Ηλίας Καμπακάκης.

Ο Ηλίας Καμπακάκης έρχεται να ομορφύνει το καλοκαίρι μας με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Όλα Είναι Στο Μυαλό» δια χειρός Γιώργου Σαμπάνη και Ελένης Γιαννατσούλια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιλέγει για πρώτη φορά  να μοιραστεί μαζί μας ένα τραγούδι στο οποίο δεν έχει γράψει ο ίδιος τη μουσική αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Το «Όλα Είναι Στο Μυαλό» είναι ένα ρυθμικό τραγούδι που θα αγαπήσουμε και θα τραγουδήσουμε δυνατά.

Το νέο single του Ηλία Καμπακάκη ήρθε για να μας υπενθυμίσει ότι η δύναμη του μυαλού είναι τόσο μεγάλη που αρκεί να την χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τα δύσκολα, εύκολα και να δούμε «τα λίγα» στη σωστή διάστασή τους.

Ο Ηλίας Καμπακάκης αποτύπωσε σε λίγα λόγια τα συναισθήματά του για το νέο τραγούδι του.

«Η χαρά μου απερίγραπτη! Ευχαριστώ πολύ τους αγαπημένους δημιουργούς και ανεκτίμητους φίλους Γιώργο (Σαμπάνη) και Ελένη (Γιαννατσούλια) όπως και όλους τους συντελεστές του νέου μου τραγουδιού “Όλα Είναι Στο Μυαλό”. Εύχομαι στον καθένα αυτή τη χαρά που νιώθω και περιμένω με ανυπομονησία να ανταμώσουμε ξανά και να ενώσουμε όλοι τις φωνές και τις καρδιές μας!», αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό σημείωμά του.

Το «Όλα Είναι Στο Μυαλό» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ