Όλγα Φαρμάκη: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

cf8ccebbceb3ceb1 cf86ceb1cf81cebcceaccebaceb7 ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 cf80cf8ccf83ceb1 cebaceb9cebbceac ceadcf87
facebook 1200 630 1

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Όλγα Φαρμάκη, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Όλγα Φαρμάκη, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σταύρο Μαντόπουλο, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, ανακοίνωσε μάλιστα την εγκυμοσύνη της με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα η Όλγα Φαρμάκη επέλεξε να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός ανήμερα της ονομαστικής εορτής του αγαπημένου της, έχοντάς τον αγκαλιά και κρατώντας το υπερηχογράφημα, ενώ ο ίδιος φοράει ένα καπέλο που γράφει τη λέξη Dad.

«Ένιωσα μεγάλη ευτυχία. Διανύω τον πέμπτο μήνα αλλά νιώθω ότι το σώμα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχω πάρει τέσσερα κιλά και πάω προς πέντε.

Κάτι μας έχουν πει για το φύλο αλλά σε τρεις εβδομάδες θα το ξέρουμε. Θα έρθει το μωράκι με το νέο έτος. Πάντα έλεγα στη ζωή μου ότι όταν έρθει ένα παιδάκι, θα ήθελα να συνεχίσουμε, να παντρευτώ και να ολοκληρώσουμε τη σχέση μας. Ευτυχώς έχω εύκολη εγκυμοσύνη και μου επιτρέπει να δουλεύω», είπε η Όλγα Φαρμάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *