Όλη μέρα βρίζουν στο διαδίκτυο και το βράδυ απολαμβάνουν το Survivor κα

cf8ccebbceb7 cebcceadcf81ceb1 ceb2cf81ceafceb6cebfcf85cebd cf83cf84cebf ceb4ceb9ceb1ceb4ceafcebacf84cf85cebf cebaceb1ceb9 cf84cebf ceb2

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

synthesiso

Υπάρχουν μερικά ονόματα που αποτελούν μαγνήτη για αρκετούς από τους φίλους μας που μπαίνουν και σχολιάζουν, συνήθως αρνητικά αυτούς που σύμφωνα με την απήχηση που έχουν, παράλληλα αποθεώνουν με κάθε ευκαιρία.

Αντίθετα οι ίδιοι περιφρονούν όλα αυτά που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ανοίξουν το link για να ακούσουν ένα τραγούδι που λογικά θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει.

Δεν είναι διχασμένες προσωπικότητες, απλά η ζωή έχει αλλάξει και είναι πια αυτό που θέλουν οι σκηνοθέτες της καθημερινής ζωής ενός πολίτη στον πλανήτη μας.

Το μόνο κίνητρο που βρίσκουν ελκυστικό  οι περισσότεροι είναι ό,τι αφορά το lifestyle, στα υπόλοιπα, απλά με το περιβάλλον που βρισκόμαστε κάνουμε και τα ανάλογα σχόλια.

Δεν είναι βέβαια όλοι έτσι, υπάρχουν και οι πραγματικοί ονειροπόλοι εραστές της μουσικής που εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή τους.

Οι υπόλοιποι αφού κάνουν βόλτες όλη μέρα στο διαδίκτυο βρίζοντας κάθε επώνυμο τραγουδιστή, αθλητή ή πολιτικό, θα κάτσουν το βράδυ ήσυχοι στην πολυθρόνα τους απολαμβάνοντας το βραδινό ποτό τους βλέποντας το Survivor ή κάτι ανάλογο.

Κώστας Ζουγρής

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *