Όσα είπαν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης στο «Σημείο Συνάντησης»

cf8ccf83ceb1 ceb5ceafcf80ceb1cebd ceb7 cebcceb5cebbceafcebdceb1 ceb1cf83cebbceb1cebdceafceb4cebfcf85 cebaceb1ceb9 cebf cebcceb9cf87ceac
aslanidou kouinelis simeio synantisis 01022021

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης έκαναν μια συζήτηση καρδιάς.

Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες και δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης από το μουσικό συγκρότημα των Stavento, συζήτησαν σε ένα άκρως μουσικό «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1.

Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τη ζωή τους μακριά από την Αθήνα και περιγράφουν πώς είναι να ζουν στα δύο άκρα της Ελλάδας, εκείνη στην Κρήτη και εκείνος στην Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα.

Πώς τους έχει επηρεάσει η αποχή από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και πώς αντεπεξήλθαν στις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας του lockdown και τι ονειρεύονται για το μέλλον;

Επίσης, ο Μιχάλης Κουινέλης αφηγήθηκε πώς ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα, γιατί ασχολήθηκε με το hip-hop, τι δυσκολίες συνάντησε και πώς τις ξεπέρασε. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη γυναίκα της ζωής του, την Ήβη Αδάμου και πώς η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του.

Η Μελίνα Ασλανίδου, από την πλευρά της, εξήγησε πώς όλα ξεκίνησαν για εκείνη επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη.

Θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα και παραδέχτηκε πως ήταν δύσκολη απόφαση να έρθει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα, αλλά η ιστορία έδειξε πως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Δύο εξαιρετικά αγαπητές φωνές της ελληνικής μουσικής, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento, μοιράστηκαν γεγονότα και έκαναν μια συζήτηση καρδιάς, με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό του ενός για τον άλλον και την οικειότητα που επιτάσσει η φιλία τους.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ