Όταν ξεντύνονταν οι γυναίκες σε αυτό το γυμναστήριο, κάποιος τις παρακολουθούσε

cf8ccf84ceb1cebd cebeceb5cebdcf84cf8dcebdcebfcebdcf84ceb1cebd cebfceb9 ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb5cf82 cf83ceb5 ceb1cf85cf84cf8c cf84
shutterstock442680217

Ήταν ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου αυτός που είχε γεμίσει τον χώρο με κρυφές κάμερες, ώστε να βλέπει τις πελάτισσες να ξεντύνονται στα αποδυτήρια.

Αυτό γράφεται τουλάχιστον στη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε εναντίον του, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Star Tribune, ο Randall D. Roiger είχε βάλει κάμερες ακόμα και στις αίθουσες σολάριουμ, ώστε να απολαμβάνει το θέαμα χωρίς τη συναίνεση των γυναικών.

Μια 42χρονη πελάτισσα ήταν αυτή που εντόπισε την κρυφή κάμερα τον Ιανουάριο του 2019 και επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία.

Ο Roiger δικαιολογήθηκε πως είχε βάλει την κάμερα για να ελέγχει αν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας μέσα στα δωμάτια σολάριουμ. Είπε μάλιστα στους αστυνομικούς πως σταματούσε να κοιτά μόλις η πελάτισσα ξεντυνόταν.

Ο ίδιος ομολογεί πως έβαλε παρανόμως την κάμερα, δηλώνει ωστόσο αθώος στις άλλες και σοβαρότερες κατηγορίες της υπόθεσης, η οποία θα εκδικαστεί τον Μάρτιο.

Η πελάτισσα αξιώνει αποζημίωση τουλάχιστον 50.000 δολαρίων, λέγοντας πως υποφέρει ακόμα συναισθηματικά και ψυχικά από το γεγονός…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *