Όταν ο Αντώνης Ρέμος θυμήθηκε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το 1995

cf8ccf84ceb1cebd cebf ceb1cebdcf84cf8ecebdceb7cf82 cf81ceadcebccebfcf82 ceb8cf85cebcceaeceb8ceb7cebaceb5 cf84ceb7cebd cf80cf81cf8ecf84
3

Μια ξεχωριστή βραδιά ετοίμασε και παρουσίασε ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ της Πέμπτης, στους τηλεθεατές του MEGA. Μια βραδιά γεμάτη κέφι και τραγούδι πλάι στην καλή του φίλη, Ρούλα Κορομηλά.

Κατά τη διάρκεια, ωστόσο, τους εορταστικού προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού, ο λαοφιλής τραγουδιστής δεν αμέλησε να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Πολύ πίσω. Στο μακρινό 1995 όταν και η Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή «Μπράβο», γνώρισε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό τον Αντώνη Ρέμο.

«Θέλω να πάμε σε μια στιγμή πολύ αγαπημένη δική μου και μια στιγμή που έμελλε να γράψει και την δική της ιστορία, μια πολύ ξεχωριστή ιστορία στην καριέρα μου. Θα σας πάω κάποια χρόνια πίσω. Τότε που εκείνη τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε στον δρόμο μου, με πήρε από το χέρι και με παρουσίασε σε όλη την Ελλάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στον αέρα του MEGA.

Αμέσως μετά, μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος υποδέχθηκε στη σκηνή την Ρούλα Κορομηλά ερμηνεύοντας, για λίγο, το ίδιο κομμάτι που τότε είχαν ερμηνεύσει μαζί.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *