Όταν ο σύντροφός σου σε αποφεύγει ερωτικά

cf8ccf84ceb1cebd cebf cf83cf8dcebdcf84cf81cebfcf86cf8ccf82 cf83cebfcf85 cf83ceb5 ceb1cf80cebfcf86ceb5cf8dceb3ceb5ceb9 ceb5cf81cf89cf84
bed

Το σεξ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να πηγαίνει μια σχέση καλά. Αν ωστόσο η ερωτική ζωή δεν είναι τόσο καλή στην πράξη, σε σημείο να απουσιάζει πλήρως, τότε τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά.

Ειδικά όταν συνειδητοποιείς ότι ο σύντροφός που κάποτε σε ήθελε συνέχεια σεξουαλικά, τώρα δεν κάνει καν κίνηση…!

Κάποιοι άνθρωποι είναι συγκρατημένοι στις εκφράσεις τους κατά τη διάρκεια του σεξ – και αυτό δεν είναι κακό.

Αν, όμως, ο σύντροφός σας μοιάζει ξαφνικά να έχει το μυαλό του αλλού ή έχει γίνει υπερβολικά παθητικός, καλό είναι να το συζητήσετε. Μπορεί η αιτία να μην σχετίζεται με εσάς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε και λύση.

Πολλά ζευγάρια κοιμούνται διαφορετικές ώρες. Ωστόσο, το βράδυ είναι και η ώρα που προτιμούν οι περισσότεροι για τις σεξουαλικές τους επαφές.

Έτσι, αν από εκεί που ήταν… νυχτοπούλι, ξαφνικά βιάζεται να κοιμηθεί πριν από εσάς, ίσως δεν είναι κουρασμένος. Μπορεί να προσπαθεί να σας αποφύγει.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε πρώτος την κίνηση για να… οριζοντιωθείτε; Σε περίπτωση που έχει περάσει πολύς καιρός, δεν χάνετε τίποτα αν το αναφέρετε, ακόμη και αν αποδειχθεί πως ήταν τυχαίο.

Όλοι απολαμβάνουμε την φροντίδα του συντρόφου μας – πόσο μάλλον όταν είναι λίγο πιο «καυτή». Όμως η υπερβολική έμφαση στη δική σας ικανοποίηση δεν είναι πάντα καλό σημάδι. Ίσως ξέρει ότι εκείνος δεν πρόκειται να περάσει εξίσου καλά, οπότε δεν μπαίνει στον κόπο.

Αν είστε ήδη μαζί εδώ και αρκετό καιρό, κατά πάσα πιθανότητα μπορείτε να «μυριστείτε» σε δευτερόλεπτα την ερωτική του διάθεση.

Το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Έτσι, αν κάθε φορά που τον προσεγγίζετε διακριτικά, εκείνος ξαφνικά θυμάται ένα καταπληκτικό αστείο που άκουσε στη δουλειά ή τον πιάνει το φιλότιμο να κατεβάσει τα σκουπίδια, στην πραγματικότητα ελίσσεται μακριά από την κρεβατοκάμαρα.

Ίσως τώρα τελευταία το σεξ έχει γίνει βαρετό ή σας αφήνει μια απροσδιόριστα δυσάρεστη αίσθηση αφού τελειώσει. Είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να ξεκινά από εκείνον.

Όταν κάποιος σταματά να μας βρίσκει επιθυμητούς ή απλώς δεν έχει και πολλή όρεξη, γίνεται και λιγότερο ενθουσιώδης, χάνει το κίνητρό του να μας ικανοποιήσει και μπορεί να λειτουργεί κάπως διεκπεραιωτικά. Και κανείς δεν καταφέρνει να περάσει καλά υπό αυτές τις συνθήκες.

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *