10+1 εμβληματικοί γκέι ρόλοι στην ιστορία του σινεμά

101 ceb5cebcceb2cebbceb7cebcceb1cf84ceb9cebacebfceaf ceb3cebaceadceb9 cf81cf8ccebbcebfceb9 cf83cf84ceb7cebd ceb9cf83cf84cebfcf81ceaf
tom hanks ana

Ένα από τα σπουδαία πράγματα του να είσαι ηθοποιός, είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα παίζεις χαρακτήρες πολύ διαφορετικούς από τον εαυτό σου.

Τις περισσότερες φορές οι ηθοποιοί καλούνται να υποδυθούν ρόλους που δεν συνάδουν με την προσωπικότητα και τις πεποιθήσεις τους, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή ακριβώς είναι η δουλειά τους.

Έτσι λοιπόν, υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που μπορεί να είναι στρέιτ στην πραγματική τους ζωή, αλλά έχουν αναλάβει να παίξουν γκέι ρόλους και μάλιστα κέρδισαν βραβεία για την ερμηνεία τους.

Πιστεύετε ότι για έναν στρέιτ ηθοποιό είναι δύσκολο να παίξει τον ομοφυλόφιλο; Δείτε παρακάτω την λίστα μας με τους ηθοποιούς που το έκαναν, και μάλιστα πολύ καλά!

Τομ Χανκς

Σίγουρα στην κορυφή της λίστας μας δεν θα ήταν άλλος από τον Τομ Χανκς, ο οποίος υποδύθηκε τον ομοφυλόφιλο δικηγόρο Άντριου Μπέκετ στην ταινία “Φιλαδέλφεια”.

Ο Μπέκετ απολύεται από μια ισχυρή νομική εταιρία της Φιλαδέλφεια όπου εργαζόταν ως δικηγόρος όταν οι εργοδότες του αντιλήφθηκαν ότι είναι φορέας του AIDS.

Η ταινία είναι μία από τις πρώτες mainstream ταινίες του Χόλιγουντ που μίλησαν ανοιχτά και σοβαρά για το AIDS, την ομοφυλοφιλία και την ομοφοβία, ενώ χάρισε στον Τομ Χανκς ένα Όσκαρ.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ