12χρονο αγόρι δημιούργησε αναπηρική καρέκλα με κομμάτια Lego για σκύλο με αναπηρία

12cf87cf81cebfcebdcebf ceb1ceb3cf8ccf81ceb9 ceb4ceb7cebcceb9cebfcf8dcf81ceb3ceb7cf83ceb5 ceb1cebdceb1cf80ceb7cf81ceb9cebaceae cebaceb1

1Joven crea silla de ruedas con piezas de Lego para perrita sin patas

12χρονο αγόρι δημιούργησε αναπηρική καρέκλα με κομμάτια Lego για σκύλο με αναπηρία

Η Gracie εγκαταλείφθηκε λόγω της αναπηρίας της, αλλά οι καλοί άνθρωποι αποφάσισαν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής της και ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών δημιούργησε μια αναπηρική πολυθρόνα με κομμάτια lego για να την βοηθήσει με την κινητικότητα της.

Η οικογένεια του Gracie την άφησε στο δρόμο δύο ημέρες μετά τη γέννησή της σαν να ήταν ένα ελαττωματικό παιχνίδι, επειδή δεν είχε τα μπροστινά πόδια της. Ευτυχώς συναντήθηκε με τους σωστούς ανθρώπους και της προσέφεραν μια αναπηρική πολυθρόνα από κομμάτια lego, αλλάζοντας εντελώς την ποιότητα της ζωής της.

2Cachorrita sin patas delanteras

Αφού εγκαταλείφθηκε, το ίδρυμα Mostly Mutts την φροντίζει και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρικό ιατρείο.

Εκείνη τη στιγμή η Gracie δεν είχε τρίχωμα γύρω από τα μάτια του, και τα σκουλήκια σέρνονταν πάνω της, χωρίς αμφιβολία ότι ήταν σε τρομερά άσχημη κατάσταση, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν πολεμιστής.

8Dulce perrita especial

Το σκυλί υιοθετήθηκε από την οικογένεια Turney, οι οποίοι έχουν επίσης στη φροντίδα τους ένα παράλυτο κουτάβι και ένα άλλο κουτάβι που στερείται κάποιου τμήματος του σώματος του.

3Perrita sin patas delanteras cuando estaba cachorra

Η οικογένεια ανησυχούσε για την κινητικότητα της Gracie, δεδομένου ότι ήταν ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κουτάβι και δεν ήταν βολικό να αγοράσει μια αναπηρική πολυθρόνα που θα σταματούσε να την χρησιμοποιεί σε λίγες εβδομάδες.

4Perrita con ingeniosa silla de ruedas

Ευτυχώς, ο Dylan, ένας 12χρονος εθελοντής, είχε την υπέροχη ιδέα να δημιουργήσει μια αυτοσχέδια αναπηρική πολυθρόνα με κομμάτια lego.

Αυτή ήταν η τέλεια λύση για τη Gracie, δεδομένου ότι ήταν κάτι σχετικά φθηνό και εύκολο να προσαρμοστεί ανάλογα με την ανάπτυξή της.

5Perrita sin patas delanteras juega con pelota

Παρόλο που χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να προσαρμοστούν στη χρήση των τροχών, άρχισε τελικά να μετακινείται εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο.

6Perrita sin patas delanteras

Αφού μεγάλωσε λίγο, μεγαλύτεροι τροχοί προσαρμόστηκαν στην καρέκλα, και όταν ήταν αρκετά μεγάλος, ήταν εξοπλισμένος με αναπηρικό καροτσάκι για “ενήλικες”.

7Perrita con silla de ruedas de legos

Ο σκύλος είναι πολύ ευχαριστημένος με την οικογένειά του, είναι πολύ υγιής και κάνει τους πάντες στην οικογένεια χαρούμενους από τη γλυκιά προσωπικότητα που την χαρακτήριζε πάντα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *