2020… Κανείς δεν θέλει να το θυμάται, ούτε το YouTube Rewind!

2020 cebaceb1cebdceb5ceafcf82 ceb4ceb5cebd ceb8ceadcebbceb5ceb9 cebdceb1 cf84cebf ceb8cf85cebcceaccf84ceb1ceb9 cebfcf8dcf84ceb5

Το 2020 (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) μάλλον δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί ανάμεσα στις χρονιές που θα ήθελε κανείς να θυμάται. Το μόνο βέβαιο λοιπόν είναι ότι οι περισσότεροι θα θέλουν να το ξεχάσουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα, προχωρώντας με μεγαλύτερη αισιοδoξία στο 2021 που βρίσκεται προ των πυλών. Το ίδιο θα κάνει και το YouTube, καθώς φέτος αποφάσισε ύστερα από 10 χρόνια να μην δημιουργήσει το παραδοσιακό rewind video, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για μια «ανασκόπηση» με τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που έφυγε, παρουσιάζοντας στιγμές από τα πιο επιδραστικά και viral videos που προήλθαν από τους content creators της γνωστής πλατφόρμας.

YouTubeRewindCancelled 01

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το YouTube, το 2020 αποτελεί μια διαφορετική χρονιά για όλους μας και δεν θα ήταν σωστό να προσποιούμαστε ότι δεν ήταν, αποδίδοντας τα εύσημα στους δημιουργούς αναφέροντας ότι όλο το καλό κομμάτι αυτής της άσχημης χρονιάς, προήλθε από τους users και τους content creators της υπηρεσίας. Αν και πολλές φορές το YouTube Rewind video συγκέντρωνε τα πυρά της κοινότητας και τα dislikes έπεφταν βροχή (κάτι που συνέβη ιδιαίτερα το 2018), ωστόσο πάντοτε μπορούσε να λειτουργήσει ως μια καλή ιντερνετική ανασκόπηση για την χρονιά που πέρασε. Βέβαια, με το 2020 νομίζουμε ότι πολύ ορθά έπραξε το YouTube και θέλησε να το «σβήσει» από τη συλλογή μνήμη.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *