33χρονη βοηθός δασκάλας έκανε σeξ με 12χρονο μαθητή στο σπίτι της

33cf87cf81cebfcebdceb7 ceb2cebfceb7ceb8cf8ccf82 ceb4ceb1cf83cebaceaccebbceb1cf82 ceadcebaceb1cebdceb5 cf83ecebe cebcceb5 12cf87cf81cebf

teachers aide knewz

teachers aide knewz

33χρονη βοηθός δασκάλας έκανε σeξ με 12χρονο μαθητή στο σπίτι της

Συγκεκριμένα, η 33χρονη βοηθός δασκάλας, η οποία εργαζόταν στο Teays Valley West Middle School, φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο μαθητή μεταξύ 26 Απριλίου και 11 Μαΐου στο σπίτι της

Mια βοηθός δασκάλας στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με δωδεκάχρονο μαθητή στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τη Sun, η 33χρονη Μάντι Ντέιβις από το Νότιο Μπλούμφιλντ στο Οχάιο κατηγορείται για σεξουαλική επιβολή, για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά και για βιασμό ενός δωδεκάχρονου μαθητή.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη βοηθός δασκάλας, η οποία εργαζόταν στο Teays Valley West Middle School, φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο μαθητή μεταξύ 26 Απριλίου και 11 Μαΐου στο σπίτι της.

Η Αστυνομία διερεύνησε την υπόθεση μετά από αναφορές ότι υπήρχε μια «περίερχη σχέση» ανάμεσα στη βοηθό δασκάλας και στον δωδεκάχρονο μαθητή, σύμφωνα με το Columbus Dispatch.

Τόσο σεξουαλική επαφή με άτομα κάτω των 16 ετών όσο και η σεξουαλική σχέση μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή -ανεξαρτήτως ηλικίας- είναι παράνομη στο Οχάιο.

Αφότου συνελήφθη, η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα έρευνας στο σπίτι της 33χρονης για να βρεθούν επιπλέον τεκμήρια.

Η επόμενη δίκη για την υπόθεση της 33χρονης Μάντι Ντέιβις πρόκεται να διεξαχθεί στις 27 Μαΐου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *