40χρονη μάνα έφυγε απ’τη ζωή και άφησε 17 δώρα στην κόρη της, ένα για κάθε της γενέθλια μέχρι να ενηλικιωθεί

40cf87cf81cebfcebdceb7 cebcceaccebdceb1 ceadcf86cf85ceb3ceb5 ceb1cf80cf84ceb7 ceb6cf89ceae cebaceb1ceb9 ceaccf86ceb7cf83ceb5 17

ezgif.com webp to jpg 8 1

40χρονη μάνα έφυγε απ’τη ζωή και άφησε 17 δώρα στην κόρη της, ένα για κάθε της γενέθλια μέχρι να ενηλικιωθεί

«Νόμιζα ότι θα είχα λίγο περισσότερο χρόνο. Όμως, δεν πειράζει. θα τα καταφέρουμε κι έτσι».

Ιταλίδα καρκινοπαθής: Πρόκειται για την Ελίζα Τζιρότο, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το 2017 σε ηλικία σαράντα ετών. Ο λόγος ήταν πως εμφάνισε καρκίνο, ο οποίος ήταν και επιθετικός. Από εκεί και πέρα, η ίδια είχε προνοήσει και άφησε στην κόρη της δεκαεπτά δώρα. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχούσε στα γενέθλια που θα έκανε μέχρι να ενηλικιωθεί.

mia italida 40 eton echase ti machi me ton karkino kai afise 17 dora stin kori tis

ezgif.com webp to jpg 9 1

Ιταλίδα καρκινοπαθής – Αληθινή ιστορία: Οι κινήσεις της Ελίζα, μετά την ανακοίνωση των ιατρών

Οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι θα ζήσει μόνον για άλλους δυο μήνες. Τότε, η Ελίζα είπε στον σύντροφό της: «Νόμιζα ότι θα είχα λίγο περισσότερο χρόνο. Όμως, δεν πειράζει. θα τα καταφέρουμε κι έτσι». Παντρεύτηκαν αμέσως και από εκείνη την στιγμή, η Ελίζα Τζιρότο αποφάσισε να αφιερωθεί μόνον στην μικρή της κόρη, στην Αλίτσε, η οποία είχε γεννηθεί πριν από έναν χρόνο. Της αγόρασε δεκαεπτά δώρα, ένα για κάθε της γενέθλια.

mia italida 40 eton echase ti machi me ton karkino kai afise 17 dora stin kori tis 2

ezgif.com webp to jpg 10 1

Ιταλίδα καρκινοπαθής – Αληθινή ιστορία: Τι έκανε για την κόρη της

Κούκλες, μαριονέτες, βιβλία, αλλά και μια μεγάλη υδρόγειο σφαίρα, με σημαίες πάνω σε όλες τις πόλεις τις οποίες η Ελίζα θα ήθελε να μπορούσε να επισκεφθεί με την κόρη της. Τi amerò per sempre (θα σε αγαπώ για πάντα) come farò senza di te (τι θα κάνω χωρίς εσένα), il mio capolavoro (το αριστούργημά μου) έγραψε η Ελίζα, λίγο πριν πεθάνει, δίπλα στην φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της, στο Instagram.

ezgif.com webp to jpg 11 1

Παράλληλα άφησε στη μικρή δυο τετράδια με τρυφερές σκέψεις και ηχογραφημένα CD για να μην ξεχάσει τη φωνή της. Ένας τρόπος για να μην διακοπεί ποτέ η σχέση μάνας και κόρης και ο θάνατος να μην μπορέσει να επιβάλει την δική του, άκαρδη λήθη.

ezgif.com webp to jpg 12 1

Πηγή: enimerotiko

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *