5 ηθοποιοί που πήραν πολλά κιλά για τις ανάγκες ενός ρόλου

5 ceb7ceb8cebfcf80cebfceb9cebfceaf cf80cebfcf85 cf80ceaecf81ceb1cebd cf80cebfcebbcebbceac cebaceb9cebbceac ceb3ceb9ceb1 cf84ceb9cf82
ryan gosling

Για μερικούς ηθοποιούς η ανάθεση ενός ρόλου είναι μια δέσμευση που τους αλλάζει την ζωή, καθώς γι’ αυτούς είναι σημαντικό να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν έναν χαρακτήρα.

Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που μερικοί αστέρες του Χόλιγουντ έχουν μεταμορφωθεί και έχουν γίνει κυριολεκτικά αγνώριστοι για τις ανάγκες ενός ρόλου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι παρακάτω αστέρες του Χόλιγουντ, οι οποίοι πήραν πολλά κιλά στην πορεία της καριέρας τους και αναγκάστηκαν να κάνουν ορισμένες υπερβάσεις στις διατροφικές τους συνήθειες προκειμένου να αποδώσουν με ακρίβεια τον χαρακτήρα που έπρεπε να υποδυθούν.

Ράιαν Γκόσλινγκ

Για την ταινία “The Lovely Bones” του Πίτερ Τζάκσον, ο Γκόσλινγκ αποφάσισε να πάρει μόνος του κιλά, καθώς πίστευε ότι ο χαρακτήρας που θα υποδυόταν έπρεπε να είναι πιο παχύς. Ο ηθοποιός πήρε 30 ολόκληρα κιλά, και μάλιστα είχε πει πως για να το καταφέρει, όταν διψούσε δεν έπινε νερό, αλλά λιωμένο παγωτό.

Η απόφαση του αυτή τελικά του στοίχισε τον ρόλο, καθώς όταν εμφανίστηκε μπροστά στον σκηνοθέτη εκείνος έμεινε άναυδος. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γκόσλινγκ στο The Hollywood Reporter, μόλις τον είδαν είπαν ότι η εμφάνιση του είναι απαίσια. Εκείνος νόμιζε πως έπρεπε να μοιάζει έτσι και απάντησε “Το ξέρω. Δεν είναι θαυμάσιο;”, για να πάρει την απαντήση “Όχι δεν είναι, πήγαινε γρήγορα να τρέξεις σε έναν διάδρομο.”

Ο Γκόσλινγκ παραδέχτηκε ότι δεν πίστευε ότι φαινόταν υπέροχος. Ωστόσο, πίστευε ότι ήταν απαραίτητο για το ρόλο ενός πατέρα που πενθεί για τον χαμό του παιδιού του. Τελικά τον ρόλο πήρε ο Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ