5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο cool είναι ο Κιάνου Ριβς

5 cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb5cf82 cf80cebfcf85 ceb1cf80cebfceb4ceb5ceb9cebacebdcf8dcebfcf85cebd cf80cf8ccf83cebf cool ceb5
keanu reeves

Ο Κιάνου Ριβς είναι ίσως ο πιο γλυκός και προσγειωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ. Είναι ταλαντούχος, κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και ένας άνθρωπος που φαίνεται να μην μένει στο φαίνεσθαι των πραγμάτων.

Μετρά πάνω από 30 χρόνια στον κινηματογραφο και σημείο καμπής στην καριέρα του υπήρξε η ταινία Bill & Ted’s Excellent Adventure.

Στην συνέχεια πρωταγωνίστησε στην ταινία “Speed”, στην τριλογία “The Matrix”, στον “Δικηγόρο του Διαβόλου” πλάι στον Αλ Πατσίνο, και φυσικά στον στην σειρά ταινιών John Wick, στην οποία υποδύεται το πρώην εκτελεστή της Μαφίας που αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να πάρει εκδίκηση.

Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, κατάφερε να καθιερωθεί ως style icon, καθώς το ιδιαίτερο στυλ ανταγωνιζόταν αυτό του Τζόνι Ντεπ και του Κερτ Κομπέιν των Nirvana, ενώ κατάφερε να μπει στην λίστα με τους πιο καλοντυμένους άντρες του 2020, πλάι σε άντρες όπως ο Μπραντ Πιτ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ