ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

book 794978 340
received 568410720945359

Αγαπημένοι μου, το νέο έτος έφτασε η νέα χρονιά έφτασε, έφυγε ο παλιός και ότι ήταν να μας δώσει το έδωσε και δεν θα έπρεπε να είμαστε αγνώμονες διότι εκτός από τα άσχημα μας έφερε και τα καλά, τα όμορφα πράγματα καθώς και όμορφα και άσχημα συναισθήματα. Όλα πρέπει να είναι καλοδεχούμενα φυσικά. Θα σας πω την αλήθεια και πραγματικά αυτό που θα σας πω είναι γεγονός. Κάθε φορά που έρχεται ο καινούργιος χρόνος όχι μονάχα δε με γεμίζει με φόβο και αμφιβολίες αντιθέτως με κάνει να σκεφτώ και να θέσω νέους στόχους, νέους ορίζοντες και νέα όνειρα, πως να το πω, είναι σαν να ξανά γεννιέμαι κάθε χρόνο. Για παράδειγμα, σκέφτομαι και εννοείτε πως δεν μένω στη σκέψη μόνο μα παίρνω και το τετράδιο μου και ξεκινώ, εν αρχής βάζω τις σκέψεις μου και τα θέλω μου σε τάξη. Δε με φοβίζει κάτι κάνω τον σταυρό μου και προχωράω.

💕 ΣΤΕΙΛΕΣ💕

 

Ξεκινώ λοιπόν πρώτα με την πρώτη στήλη και την ονομάζω ΄΄ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ΄΄ Εκεί λοιπόν βάζω τα όσα αρνητικά έχω και τα όσα θέλω να αλλάξω και βάζω τα αρνητικά συναισθήματα γιατί αυτά μπλοκάρουν το ξεκίνημα μιας νέας συναισθηματικής αρχής. Η δεύτερη στήλη αποτελείται από όνειρα και στόχους. Ότι ονειρεύομαι και ότι στοχάζομαι. Βέβαια όλοι ξέρουμε πως όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα ο Θεός γελάει και συμφωνώ με αυτό,όμως χωρίς όνειρα όλα θα έδειχναν ΄΄νεκρά΄ σωστά;. Δεν είπα να κάνουμε όνειρα και σχέδια,πλούσια σπίτια,ακριβά αυτοκίνητα και υλικά αγαθά. Υπάρχουν κι άλλα κι άλλοι στόχοι,όπως για παράδειγμα να ξεκινήσω τώρα με τη νέα χρονιά να διαβάζω πιο πολλά βιβλία και ακόμα να μην πέφτω με τα μούτρα στις δουλειές του σπιτιού και να αφήνω λίγο χρόνο και χώρο για μένα.. Επίσης θέτω σαν στόχο να ξεκινήσω ας πούμε μαθήματα υποκριτικής η χορού η και ακόμα μαθήματα ζωγραφικής. Μην αγχώνεσαι για τα χρήματα έχει δόξα το Θεό ένα σωρό μαθήματα στο ίντερνετ δωρεάν. Γίνε αυτοδίδακτος. Η τρίτη και η τελευταία στήλη ίσως και η πιο σημαντική, ξεχωρίζω τους τοξικούς ανθρώπους τόσο από το περιβάλλον μου όσο και στη στήλη μου. Κρατώ δίπλα μου όσους αξίζουν, όμως πραγματικά να αξίζουν και τους υπόλοιπους τους κρατώ σε μια πολύ καλή απόσταση. Δεν θα σκεφτώ τι θα πουν γιατί δε με νοιάζει, μακριά και αγαπημένοι για να είμαστε όλοι καλά.

Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των ονείρων και των στόχων. Είθε ο Θεός να σας ευλογεί. Καλή χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *