7 σπουδαίες ταινίες που παραλίγο να μην κυκλοφορήσουν

7 cf83cf80cebfcf85ceb4ceb1ceafceb5cf82 cf84ceb1ceb9cebdceafceb5cf82 cf80cebfcf85 cf80ceb1cf81ceb1cebbceafceb3cebf cebdceb1 cebcceb7cebd
Joker youtube 12 02 2020

Γνωρίζατε ότι μερικές κινηματογραφικές ταινίες που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες, σάρωσαν στο box office και βραβεύτηκαν ακόμα και με χρυσά αγαλματίδια παραλίγο να μην κυκλοφορήσουν; Και όμως, ταινίες όπως το Star Wars, το Rocky και το πιο πρόσφατο Joker, πήραν έγκριση την τελευταία στιγμή.

Ένας θεατής έχει πάρα πολλές επιλογές όσον αφορά τις ταινίες, κάτι που ισχύει και για τα κινηματογραφικά στούντιο, τα οποία επιλέγουν σε ποιες ταινίες θα δώσουν το “πράσινο φως”, με γνώμονα συνήθως την εμπορική τους βιωσιμότητα. Μερικές ταινίες γι’αυτούς είναι “ασφαλή στοιχήματα”, καθώς είναι εγγυημένο ότι θα κερδίσουν θετικής υποδοχής, ενώ άλλες τις θεωρούν πιο “επικίνδυνες” και συχνά διστάζουν να τις κυκλοφορήσουν ή σε πιο ακραίες περιπτώσεις, είναι απρόθυμοι να το κάνουν.

O λόγος είναι συνήθως ότι θίγουν ένα αμφιλεγόμενο θέμα, έχουν ως πρωταγωνιστή έναν ηθοποιό που δεν εγκρίνουν, ή απλά αισθάνονται φόβο ότι μερικές από αυτές τις ταινίες θα επιβεβαιώσουν τις αρχικές τους ανησυχίες.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ