«Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν άξιζε…»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στη δεύτερη συμμετοχή της στο Survivor αναδείχθηκε νικήτρια αφού στον περσινό κύκλο του ριάλιτι…

7d5e0da7e7

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στη δεύτερη συμμετοχή της στο Survivor αναδείχθηκε νικήτρια αφού στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στον τελικό, έχασε όμως τον τίτλο και το έπαθλο από τον Ηλία Γκότση.

Μετά από περίπου πεντέμισι μήνες σκληρών αγώνων στους στίβους μάχης, δύσκολων στιγμών, τραυματισμών και πείνας στον Άγιο Δομίνικο, το βράδυ της Κυριακή αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του Survivor 3.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που την στήριξε όλο αυτό το διάστημα.

«Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν άξιζε…. η όχι… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την Αγάπη και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα ,χωρίς εσάς θα ήταν όλα διαφορετικά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από την χαρά που δίνεις. .Να έχετε όλοι υγεία..Seni seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #survivor2019», γράφει στη πρώτη της ανάρτηση μετά την ανάδειξή της σε νικήτρια, η Κατερίνα Δαλάκα.

Πηγή : newsbeast.gr