Camila Cabello: Η προστασία της ψυχικής υγείας της και η διατήρηση μίας υγιούς σχέσης με τον Shawn Mendes

camila cabello ceb7 cf80cf81cebfcf83cf84ceb1cf83ceafceb1 cf84ceb7cf82 cf88cf85cf87ceb9cebaceaecf82 cf85ceb3ceb5ceafceb1cf82 cf84ceb7cf82
Camila Cabello 1620181837

«Είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας».

Η διαφύλαξη της ψυχικής υγείας της είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση για την Camila Cabello.

Η 24χρονη τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Cinderella» φιλοξενείται στο εξώφυλλο του νέου τεύχους «Global Self-Care» του «Glamour» και μιλάει στον περιοδικό για την ψυχική υγεία της και τη σχέση της με τον Shawn Mendes.

«Καλώς ή κακώς, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να εμπιστευόμαστε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον, επειδή είναι μια πολύ τρισδιάστατη ανθρώπινη σχέση», σχολιάζει για τη σχέση της με τον Καναδό τραγουδιστή.

Η Camila Cabello αποκαλύπτει επίσης ότι παρακινούν ο ένας τον άλλον για να σιγουρευτούν ότι τα πάνε καλά και ότι κάνουν τη ψυχοθεραπεία που χρειάζονται.

«Θα εκτονωθώ ή θα ξεσπάσω για κάτι και εκείνος θα πει: “Έχεις μιλήσει στον Χ γι’ αυτό;”. Κι εγώ θα του πω: “Όχι, πρέπει να κάνω μια συνεδρία”. Και θα κάνει το ίδιο πράγμα σε μένα. Νομίζω ότι ακόμα και μόνο η γλώσσα του σώματός είναι σαν να λέει: “Λυπάμαι που ήμουν απόμακρος μαζί σου ή απότομος μαζί σου. Απλά δυσκολεύομαι και νιώθω κάπως αγχωμένος”. Αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας βοηθάει πολύ», εξηγεί.

«Έχω αυτό τη συνήθεια να τρώω πολύ όταν είμαι αγχωμένη ή νιώθω άβολα. Είναι κάτι που με παρηγορεί. Απλά γίνομαι κατά κάποιο τρόπο αναίσθητη και τρώω πολύ σαν ζόμπι και μετά νιώθω άρρωστη. Το έχω πει στον Shawn αυτό. Έτσι, στο πάρτι των VMAs, του είπα: “Το κάνω”. Και μου είπε: “Δεν πειράζει. Θα το κάνεις. Δεν πειράζει. Ας πάρουμε μια ανάσα και ας μην το κάνουμε αυτό”. Είναι πολύ καλό για μένα να μπορώ να μιλάω για τις συνήθειές μου με κάποιον», συνεχίζει.

Η τραγουδίστρια στέκεται επίσης στις επιπτώσεις που έχει στην ψυχική υγεία της το επιβαρυμένο πρόγραμμά της.

«Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να παραπονεθώ… αλλά το πρόβλημά μου ήταν αυτό: “Πρέπει να ανέβω στη σκηνή αύριο και να εμφανιστώ σε αυτό το μεγάλο γεγονός. Θέλω να κάνω καλή δουλειά. Πώς θα το κάνω αυτό όταν έχω άγχος;”. Το έκανα αυτό χωρίς να σκέφτομαι: “Είμαι ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή; Αισθάνομαι υγιής;”. Δεν είχα το περιθώριο να κάνω στον εαυτό μου αυτές τις ερωτήσεις. Εξακολουθώ να εργάζομαι πολύ τώρα, αλλά μετά την καραντίνα μπορώ να πω: “Ξέρεις κάτι; Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ευτυχισμένη. Πρέπει να αλλάξω κάτι”», περιγράφει.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επίσης αντίκτυπο πάνω της, αλλά η Camila Cabello έχει ασχοληθεί και με αυτό το ζήτημα.

«Όταν τα πράγματα που είναι αρνητικά είναι εκεί έξω, πρόκειται να σε επηρεάσουν. Οπότε ναι, αυτό είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Αισθάνομαι ότι είναι άλλο ένα θέμα για το οποίο η ψυχοθεραπεία ήταν πολύ χρήσιμη», παραδέχεται.

Η εύρεση του σωστού ψυχολόγου ήταν επίσης εξαιρετικά σημαντική, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Επειδή δεν είχα άγχος για όλα τα πράγματα που έπρεπε να κάνω την επόμενη μέρα, μπόρεσα να επιβραδύνω και να έχω αρκετή σταθερότητα για να κοιτάξω τα θέματά μου. Δεν ένιωθα ότι προχωρούσα στους τομείς που ήθελα να προχωρήσω. Αλλά όταν άλλαξα, διαπίστωσα ότι ήμουν σε θέση να εφαρμόσω αυτά που μου έλεγαν με τρόπο που ωφέλησε την ψυχική μου υγεία», λέει η Camila Cabello.

ΠΗΓΗ