Χορηγός επικοινωνίας Simple News

FB IMG 1626347700294

Στην όμορφη και δροσερή ταράτσα του Micraasia-Fez στον Κεραμεικό, στις 28 Ιουλίου, «Κάτω απ’ το φως των αστεριών» του καλοκαιρινού Αττικού ουρανού, η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει ανανεωμένη για να μας ταξιδέψει σε μουσικές νοσταλγικές, γεμάτες αρώματα, χρώματα και μνήμες από όλο σχεδόν το φάσμα της ελληνικής έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ερμηνευμένες με το δικό της μοναδικό τρόπο, με διάθεση αισθαντική, δυναμική και κεφάτη!

Μαζί της, συνοδοιπόροι και συν-ταξιδευτές τρεις εξαιρετικοί μουσικοί, ο Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο, ο Βάιος Πράπας στα έγχορδα και στα φωνητικά και ο Βαγγέλης Ξυθάλης στα τύμπανα, θα δώσουν τον απαραίτητο τόνο στο τέμπο για να γίνει αυτό το «ταξίδι» μια όμορφη εμπειρία!
«Κάτω απ’ το φως των αστεριών», μεταφορικά και κυριολεκτικά, η Νάσια Σωτήρχου υποδέχεται τους καλεσμένους της στο τελευταίο της live για αυτό το καλοκαίρι, με παλμό αλλά και συναίσθημα, με αισιοδοξία αλλά και νοσταλγική διάθεση, να γίνουν μαζί μια παρέα με τραγούδια που έχουν αφήσει σε όλους μας το αποτύπωμά τους.
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και προσμονή να μοιραστούμε όλα αυτά που μόνο η μουσική μπορεί να μας χαρίσει!
received 4111466305616494
Τραγούδι: Νάσια Σωτήρχου
Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης
Έγχορδα – Φωνητικά: Βάιος Πράπας
Τύμπανα: Βαγγέλης Ξυθάλης
Επιμέλεια ήχου & φωτισμού: Γιάννης Βαφειάδης
* Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19. Ακολουθεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων, ώστε κανείς να μη διστάσει και στερηθεί το αγαθό της ψυχαγωγίας.
Το live, λόγω των συνθηκών, θα αρχίσει στις 21:00. Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων καθώς και η προσέλευση του κοινού 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Micraasia-Fez Ταράτσα: Κωνσταντινουπόλεως 70, Κεραμεικός
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936 730 533
Είσοδος: 10 ευρώ
Event Facebook