Οδηγός πόλης

Ο Simple News, προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους, να έχουν τον δικό τους διαδικτυακό χώρο για να διαφημίσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.


fair 1

Η έμπνευσή μας

Σήμερα που ολοένα το διαδίκτυο γίνεται περισσότερο μέρος της ζωής μας και τα πάντα σχεδόν γίνονται μέσω διαδικτύου, εσύ θα αφήσεις την επιχείρηση σου εκτός;
Ο Simple News, είναι εδώ για να βοηθήσει κυρίως εσάς που δεν έχετε την οικονομική άνεση να ξοδέψετε μεγάλα ποσά για την κατασκευή ιστοσελίδας, αλλά και εσάς πού η επιχείρηση σας έχει πληγεί από τις οικονομικές συνθήκες και καταστάσεις του Covid-19.

helping hand

Στρατηγική

Ο τρόπος είναι πολύ απλός και κυρίως πολύ οικονομικός.

Σας προσφέρουμε τον διαδικτυακό μας χώρο για να προβάλετε τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας (με κείμενο, φωτογραφίες, κλπ), καθώς και στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης σας για να έρχονται σε άμεση επαφή οι ενδιαφερόμενοι μαζί σας. Και βέβαια νέα, προσφορές κλπ.


Επίσης, αναλαμβάνουμε την ή τις προσθήκες ή και αλλαγές των προϊόντων σας, είτε αυτό αφορά περιγραφές ή και φωτογραφίες νέων προϊόντων ή υπηρεσιών. Και βέβαια την προβολή τους στα social media.

Εμπιστευτείτε μας

Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε αλλά και για να ακούσουμε γνώμες, προτάσεις και γιατί όχι ακόμα και συνεργασίες.

Και η γνώμη σας πάντα παίζει σημαντικό ρόλο στο να μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι και αποδοτικότεροι.


Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@simplenews.gr και ζητήστε μας μια προσφορά.

Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε αλλά και να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις που θα κανουν την προώθηση της επιχείρησης σας ακόμη πιο αποδοτική.