Γιώργος Χρυσοστόμου: “Πήγα να “φύγω” 3 φορές στον ύπνο μου από εισρόφηση. Φοβήθηκα”

xrisostomou 3

Καλεσμένος της εκπομπής “Οδηγός καλής ζωής” θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Χρυσοστόμου και μέσα από το “Happy Day” προβλήθηκε ένα απόσπασμα, στο οποίο ο ηθοποιός μιλάει για τη σχέση του με το φαγητό η οποία απείλησε ακόμα και τη ζωή του.

Χαρακτηριστικά ο ΓιώργοςΧρυσοστόμου είπε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ότι: “Μέχρι τα 18 μου είχα μια πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια πολύ χριστιανική οικογένεια που τρεις φορές τον χρόνο έκανε νηστεία. Αυτό άμεσα ήταν αποτοξίνωση. Όταν πέρασα στη σχολή στη Θεσσαλονίκη, λόγω των οικονομικών ζούσα με τυλιχτό. Στον στρατό πήρα πάρα πολλά κιλά και από τα 21 που ήρθα στην Αθήνα το junk food ήταν καθημερινότητα. Πριν από 2 χρόνια έβγαλα το αλκόολ από τη ζωή μου. Αυτό άρχισε να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι. Ή θα περίμενα να μου το πει κάποιος γιατρός να το κάνω ή θα έλεγα από δω και πέρα θα ζήσω αλλιώς. Έκανα εξετάσεις, η χοληστερίνη ήταν… παντού. Στο στομάχι είχα παλλινδρόμηση. Πήγα να “φύγω” 3 φορές στον ύπνο μου από εισρόφηση. Φοβήθηκα. Δεν θα ήταν και γοητευτικό να γραφτεί ότι “έφυγα” από μια μακαρονάδα”.

πηγη https://www.yupiii.gr/gossip/c318441/giorgos-xrusostomou-piga-na-fugo-3-fores-ston-upno-mou-apo-eisrofisi-fobithika?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0dHehI41PLwY8BuI1D_Y__29EERE3f7CfNmUjxl5XXyZpVntxwCzLRz_Y#Echobox=1620992537

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *