«Life Support»: Η Madison Beer παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της

life support ceb7 madison beer cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceacceb6ceb5ceb9 cf84cebf cf80cf81cf8ecf84cebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc
madison beer 1929509

«Το “Life Support” με βοήθησε να απαλλαγώ από το σκοτάδι και να δω το φως», δηλώνει η Madison Beer.

Εννέα χρόνια μετά το πρώτο της βίντεο στο YouTube, η Madison Beer κυκλοφορεί τον παρθενικό δίσκο της με τίτλο «Life Support».

Ειλικρινές, τολμηρό και ηχητικά ετερόκλητο, το «Life Support» είναι μια δυναμική προσωπική και καλλιτεχνική δήλωση από ένα αυτοδημιούργητο αστέρι που αρνείται να παίξει σύμφωνα με τους συνήθεις κανόνες της pop.

Η Madison Beer ανέλαβε προσωπικά το δημιουργικό έλεγχο του άλμπουμ. Έγραψε μόνη της τα τραγούδια, επιμελήθηκε την παραγωγή και δημιούργησε τα γραφικά.

Το «Life Support», το οποίο κυκλοφορεί από τις Access Records και Epic Records / Sony Music, εκφράζει και εμπνέει μια έντονη εναλλαγή συναισθημάτων μέσα από ένα ευρύ φάσμα ήχων που αντανακλά τις διαφορετικές μουσικές επιρροές της 21χρονης τραγουδίστριας.

Το άλμπουμ εξερευνά θέματα όπως η ψυχική υγεία, τα ιλιγγιώδη σκαμπανεβάσματα των τοξικών σχέσεων και την ασυνήθιστη ζωή της Madison από τότε που έγινε γνωστή μέσω του YouTube σε ηλικία 12 ετών.

«Η δημιουργία τραγουδιών είναι σαν θεραπεία για μένα. Γι’ αυτό το άλμπουμ ονομάζεται “Life Support”. Με βοήθησε να απαλλαγώ από το σκοτάδι και να δω το φως. Η έμπνευση στους ήχους μου είναι πραγματικά ποικιλόμορφη. Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ένας καλλιτέχνης που κατηγοριοποιείται εύκολα και πολλά από αυτά τα τραγούδια δεν μοιάζουν καθόλου με όσα έχω επιχειρήσει στο παρελθόν», δηλώνει η Madison Beer.

«Ο εαυτός μου εκτίθεται γυμνός σε αυτό το άλμπουμ. Ήταν μια πραγματικά ικανοποιητική εμπειρία να δημιουργήσω κάτι που τόσο αληθινό. Η δημιουργία μουσικής μου δίδαξε έναν ασφαλή τρόπο να είμαι ευάλωτη. Με ανάγκασε να βάλω τα συναισθήματά μου σε λέξεις, να κρατήσω έναν καθρέφτη απέναντι στον εαυτό μου και να το μεταφράσω αυτό σε κάτι απτό», συνεχίζει.

«Υπήρχε μια περίοδος  στη ζωή μου όπου η προοπτική ότι θα πάω στο στούντιο ήταν το μόνο που με σήκωνε από το κρεβάτι το πρωί. Δεν υπερβάλλω όταν λέω ότι είναι η σωτηρία μου. Μπορώ να εκφράσω κάτι σε ένα τραγούδι και μετά να το αφήσω να φύγει, να το στείλω έξω στον κόσμο. Όταν οι θαυμαστές μου λένε ότι έχω δώσει φωνή σε κάτι που νιώθουν, μου δίνει τόση επιβεβαίωση όσο δίνει και σε αυτούς», εξηγεί.

Στο άλμπουμ «Life Support» συμπεριλαμβάνονται τα singles «Good In Goodbye», «Selfish», «Baby» και «BOYSHIT», τα οποία κυκλοφόρησαν τους προηγούμενους μήνες και διαθέτουν συνολικά πάνω από 500 εκατομμύρια streams.

Στις καλύτερες στιγμές του «Life Support» συγκαταλέγονται επίσης το μελοδραματικό «Default», το απόκοσμο «Homesick» που χρησιμοποιεί ένα από απόσπασμα από το «Rick and Morty» – την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά της Madison, το «Follow The White Rabbit» που είναι εμπνευσμένο από το « The Matrix» και το «Everything Happens For A Reason», ένα τραγούδι με country επιρροές με το οποίο ολοκληρώνεται το άλμπουμ και χρησιμεύει ως μια ματιά στα παλιά πριν προχωρήσεις στη ζωή σου.

Η Madison Beer θα τραγουδήσει ολόκληρο το νέο άλμπουμ της κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας livestream συναυλίας «Life Support In Concert» που θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας Headliner (www.headliner.live) στις 6 και 7 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ