Λόλα Γιαννοπούλου – Το βλέμμα της αγάπης feat Mc Yinka feat Bitman

Λόλα Γιαννοπούλου Το βλέμμα της αγάπης

Photos All - Lyrics Music

Η Λόλα Γιαννοπούλου παρουσιάζει, μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “6 αυτοτελείς ιστορίες”, το τραγούδι “Το βλέμμα της αγάπης” σε στίχους των Βασίλη Κομύτη και Mc Yinka και μουσική του Άλκη Δήμου!

 

Συμμετέχουν οι Mc Yinka και ο Bitman δημιουργώντας μία υπέροχη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα!

Έπαιξαν οι μουσικοί Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, Άλκης Δήμος στην κιθάρα και στο μπάσο και ο Bitman beatbox. Την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Άλκης Δήμος.

H ηχογράφηση, η μίξη και η παραγωγή έγινε από τον Γιώτη Παρασκευαΐδη στο AUX Studio ενώ το mastering από τον Νάσο Νομικό στο VU Productions Studio.

Κυκλοφορεί από την MLK σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Λόλα Γιαννοπούλου Mc Yinka feat Bitman

Λίγα λόγια για τη Λόλα Γιαννοπούλου

Η Λόλα Γιαννοπούλου έχει σπουδάσει πιάνο, τραγούδι, ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση στην Αθήνα και στο Παρίσι. Έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μικρού μήκους και θεατρικές παραστάσεις ενώ  είναι καθηγήτρια φωνητικής. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Μανώλης Μητσιάς, Χάρρυ Κλυνν, Δημήτρης Καρράς, Σπύρος Γραμμένος, George Gaudy, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Αρετή Κετιμέ, Mc Yinka, Νίκος Σάλτας, Χρίστος Θεοδώρου, το συγκρότημα Palyrria, το ισπανικό συγκρότημα Ojos De Brujo και πολλούς άλλους.

Το βλέμμα της αγάπης σου
Photos All

Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς (Γιώργο Λιμάκη, Γιάννη Παπαγιαννούλη, Δημήτρη Σεβδαλή, Αστέρη Παπασταματάκη) την μουσική παράσταση “Improvisation a la Grecque” ερμηνεύοντας και παραλλάσσοντας ελληνικά τραγούδια με κύριο στοιχείο τους αυτοσχεδιασμούς με έντονα jazz στοιχεία.