Μαρία Κανελλoπούλου για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο: Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός

cebcceb1cf81ceafceb1 cebaceb1cebdceb5cebbcebbocf80cebfcf8dcebbcebfcf85 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb9cf82 cebaceb1cf84ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceaf

 

«Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα» – Δείτε το βίντεο

Μαρία Κανελλoπούλου για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο: Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός

Η Μαρία Κανελλοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε μετακύ άλλων για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός είπε: «‘Εχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο αλλά σε όλη την κοινωνία… Η βία, η σεξουαλική παρενόχληση, η λεκτική βία διαπερνά όλες τις τάξεις και τα κοινωνικά στρώματα κι επαγγέλματα. Εστιάζονται σε πράγματα με έναν τρόπο τσουβαλιάσματος, όπου όλα τα αδικήματα είναι ένα. Είναι το ίδιο η λεκτική βία και ο βιασμός; Δεν είναι. Είμαι ενάντια σε όλα αλλά μην χάνουμε το μέτρο και τα τσουβαλιάζουμε όλα».

[embedded content]

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Μας παραδόθηκαν κάποια πράγματα ως σοφά κι αυτό είναι έτσι. Ο φωτισμένος κι ο ταλαντούχος μπορεί να λέει όσα θέλει. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Όταν διάβασα ότι ο φάκελος στην εισαγγελία λέγεται «Φάκελος Τέχνης» στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα. Δεν είναι ο φάκελος τέχνη αλλά η τέχνη είναι για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *