Μάριος Πρίαμος: Φυσικά και φάγαμε κρέας από τα σκουπίδια στο Survivor, δεν το σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή

cebcceaccf81ceb9cebfcf82 cf80cf81ceafceb1cebccebfcf82 cf86cf85cf83ceb9cebaceac cebaceb1ceb9 cf86ceacceb3ceb1cebcceb5 cebacf81ceadceb1

.

Ο πρώην παίκτης του reality δεν έκρυψε την ενόχλησή του που δεν κέρδισε

Μάριος Πρίαμος: Φυσικά και φάγαμε κρέας από τα σκουπίδια στο Survivor, δεν το σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Πρίαμος, το πρωί της Τετάρτης. Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν έκρυψε την ενόχλησή του και την στεναχώρια του που τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει το Survivor ενώ αναφέρθηκε και στην πείνα που ένιωθαν.

«Στεναχωρήθηκα που δεν κέρδισα στον τελικό του Survivor γιατί ο σκοπός που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να το κερδίσω. Δεν πήγα απλά για να πω ότι οκ θα πάω, για την αναγνωρισιμότητα που τότε δεν ξέραμε και αν ο κόσμος μας βλέπει, δεν ξέραμε τι γινόταν έξω. Προσπαθήσαμε κι εμείς να βρούμε φαγητό, να κλέψουμε φαγητό, αλλά αυτά δεν είναι ποτέ ικανοποιητικά», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος.

Στη συνέχεια, ο Μάριος Πρίαμος πρόσθεσε για το Survivor: «Θυμάμαι σε κάποιο παιχνίδι βρήκαμε και φάγαμε κάτι πικρούς και αηδιαστικούς καρπούς που ήταν και δηλητηριώδεις και μετά είχαμε πόνους στην κοιλιά. Μετά από ένα άλλο παιχνίδι βρήκαμε στα σκουπίδια κρέας πεταμένο και το φάγαμε. Φυσικά και το τρως εκείνη τη στιγμή, δεν σκέφτεσαι τίποτα».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *