Ο Justin Bieber τραγούδησε στο πρώτο event «Stream On» του Spotify

o justin bieber tragoydise proto event stream on spotify
Justin Bieber Spotify Stream On 1614030375

Ο Justin Bieber παρουσίασε μια καλοστημένη και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μια αποκλειστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Justin Bieber στο τέλος της εκδήλωσης «Stream On» του Spotify, κατά τη διάρκεια της οποίας η υπηρεσίας streaming ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά που θα προσφέρει σε καλλιτέχνες και κοινό.

Ο Justin Bieber, ο οποίος είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος καλλιτέχνης στον κόσμο στο Spotify έχοντας πάνω από 63 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές Spotify, τραγούδησε ζωντανά τις τελευταίες επιτυχίες του.

Ο αστέρας της pop ξεκίνησε το σύντομο πρόγραμμά του τραγουδώντας το «Holy» υπό το φως των κεριών σε ένα υπόγειο σαλόνι, ενώ είχε την μπάντα του να τον συνοδεύει.

Ακολούθησε το «Lonely», μια συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Benny Blanco, με τον Justin Bieber να στέκεται σε ένα δρόμο στη μέση της ερήμου, που φώτιζαν λευκά neon φώτα. Στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού η απαλή μπαλάντα απέκτησε electronic στοιχεία και trap επιρροές.

Το τρίτο και τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε ο Justin Bieber ήταν το «Anyone». Ο 26χρονος καλλιτέχνης εμφανίστηκε στην κορυφή μιας πλατφόρμας που βρισκόταν πάνω από τα σύννεφα σε ένα ορεινό τοπίο στη μέση της νύχτας.

Το εντυπωσιακό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τον Justin Bieber να μετατρέπεται σε ένα σμήνος πουλιών που πέταξε μακριά στο πρώτο φως της αυγής.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου στο Spotify που μου ζήτησαν να εμφανιστώ αποκλειστικά στο “Stream On”. Αυτή είναι η πρώτη εκδήλωση, οπότε ήθελα να κάνω κάτι που δεν είχα κάνει πριν με αυτήν την ξεχωριστή εκδοχή του “Lonely”», δήλωσε ο Justin Bieber

«Εμπνέομαι πάντα από τη δημιουργικότητα και το “Stream On” του Spotify μοιράστηκε μερικές απίστευτες συζητήσεις σχετικά με το όραμα (της πλατφόρμας) για το μέλλον», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ