Ο Νίκος Βέρτης για τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ: “Τρομοκρατήθηκα” Δηλώσεις στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” έκανε ο Νίκος Βέρτης

βερτς

Στο Ισραήλ βρέθηκε για να τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης, ωστόσο η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς ματαίωσε τις συναυλίες και ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα.

 

Τις τελευταίες ώρες στο Ισραήλ σημειώνονται επιθέσεις με ρουκέτες και πυραύλους και μάλιστα την ώρα των βομβαρδισμών στη χώρα βρισκόταν και ο Νίκος Βέρτης με τους συνεργάτες του.

Μέσα από το “Πρωινό” της Τετάρτης, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, την ώρα που ο τραγουδιστής και η ομάδα του βρίσκονταν στο αεροδρόμιο. Μέσα από το βίντεο βλέπουμε ανθρώπους να τρέχουν, με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου να μεταφέρουν τον κόσμο στο καταφύγιο.

“Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια. Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται”, είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *