Ο Σούλης Βαλσαμάκης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Simple News!

unnamed 2

  Ένας ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης μας έκανε να τον θαυμάσουμε και να πιστέψουμε στο μέλλον της μουσικής της χώρας μας .


Ο Σούλης Βαλσαμάκης είναι μόνο 22 ετών κι έχει ταχθεί από νωρίς στην τέχνη του , υπηρετώντας το μπουζούκι . Στην πρόσφατη εμφάνιση του στο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ εντυπωσίασε το κοινό μέσα από μια εμφάνιση δίπλα στον τραγουδοποιό Δημήτρη Παρίση και πέρασαν στη δεύτερη φάση των ακροάσεων απ΄όλα τα μέλη της επιτροπής .

Μιλήσαμε με τον Σούλη και συναντήσαμε έναν ώριμο , νέο μουσικό , με πολύ μεστό λόγο και πολύ προσγειωμένο , με μεγάλο πάθος και αγάπη στα όνειρα του .

 

~ Σούλη, καλώς ήρθες στο Simple News . Μπράβο σου για την εμφάνιση στο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ στον ΑΝΤ1 και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην δεύτερη φάση . Πως αισθάνθηκες μέσα στο Στούντιο μπροστά στην επιτροπή και τι εμπειρία αποκόμισες .

 

ΣΟΥΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ :  Αρχικά σας ευχαριστώ για το κάλεσμα σας και για τη ζεστή σας αγκαλιά . Πραγματικά ήταν πολύ όμορφη αυτή η εμπειρία που έζησα στην πρώτη φάση των γυρισμάτων . Ήταν πολύ όμορφη η αποδοχή απ΄το κοινό … Τα λόγια που ακούσαμε , οι θετικές εντυπώσεις που ακολούθησαν μετά απ΄τον κόσμο ακόμη κι έξω στον δρόμο … Είναι πολύ όμορφο ο κόσμος να σέβεται και να αποδέχεσαι τη δουλειά σου . Εδώ θα πρέπει να πω ότι ο Δημήτρης Παρίσης είναι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης και είμαι πολύ χαρούμενος με τη συνεργασία μας . Πιστεύω πολύ στο ταλέντο του και στη συνένωση μας …

unnamed 1

~ Σούλη, πότε κατάλαβες ότι αυτό που θες να κάνεις στη ζωή σου είναι να ασχοληθείς με τη μουσική .

ΣΟΥΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ :  Από πολύ μικρός … Το είχα μέσα μου , καθώς έχω ρίζες ρεμπέτικες και λαϊκές μέσα απ΄τον προπάππου μου , Νίκο Λογοθέτη , που ήταν ένας πολύ σημαντικός συνθέτης , στιχουργός και μπουζουξής , στην εποχή του . Παίζω τα κομμάτια του στο πρόγραμμα μου και γεμίζω με συναισθήματα . Μεγάλο παράδειγμα προς μίμηση για εμένα … Η μεγάλη κληρονομιά που κουβαλάω !

275951206 1413638209055388 2222454170401539593 n

~ Και πως ήρθε η σχέση με το μπουζούκι ;

ΣΟΥΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ :  Κι αυτό μέσα μου ήταν … Τελείωσα το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου και έχω καλές γνώσεις για όλα τα όργανα αλλά το μπουζούκι μου μιλάει και του μιλάω … Είναι ένα είδος εξάρτησης θα έλεγα … Συναισθηματικής και ουσιαστικής ! Δεν θέλω να το αφήνω απ΄τα χέρια μου !

 

~ Τρία μεγάλα ονόματα της μουσικής έχουν εντυπωσιαστεί απ΄το ταλέντο σου . Μίλησες μας γι΄αυτό …

ΣΟΥΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ :  Ο κύριος Μίμης Πλέσσας , ο κύριος Θανάσης Πολυκανδριώτης και ο κύριος Βαγγέλης Κονιτόπουλος είναι για εμένα πηγή έμπνευσης και δημιουργίας . Πόσο μάλλον όταν τους γνώρισα κι αγκάλιασαν με πολλές ευχές τη μουσική μου … Είμαι περήφανος που με άκουσαν και με αποδέχτηκαν . Αυτό είναι μια μεγάλη ευχή που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή . Τους θαυμάζω απεριόριστα …

DSC 0197

~ Τι κάνεις αυτή την εποχή , που η τέχνη όσο να΄ναι αντιμετωπίζει τα προβλήματα της …

ΣΟΥΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ  :  Η αλήθεια είναι τα προηγούμενα δύο χρόνια η τέχνη γενικότερα τα πέρασε πολύ πολύ δύσκολα . Κι όχι μόνο η τέχνη … Χτυπήθηκε η ζωή μας κι αυτό ήταν για όλους τους επαγγελματικούς χώρους . Οι άνθρωποι γενικότερα πέρασαν δύσκολες στιγμές . Εγώ αυτές τις στιγμές τις πέρασα έχοντας στην αγκαλιά μου το μπουζούκι μου , τα τραγούδια μου και τους συνεργάτες μου να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε … Κι όλα καλά θα πάνε ! Έτσι πρέπει να λέμε και να πηγαίνουμε μπροστά …

 

~ Πως μπορεί κάποιος να σε δεί από κοντά και να έρθετε σε επαφή . Εμφανίζεσαι κάπου τώρα ;

ΣΟΥΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ  : Αρχικά μπορεί όποιος θέλει να με βρεί στη σελίδα μου στο Instagram .

https://www.instagram.com/valsamakis_music/

Επίσης , δεν έχω σταματήσει να εμφανίζομαι σε διάφορες σκηνές με πολλούς συνεργάτες μου . Όποιος θέλει μπορεί να είναι κοντά μας στην επόμενη εμφάνιση μας στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ . Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια υπέροχη βραδιά για το κοινό στις 28 Μαρτίου , με γνώμονα την ανάγκη για διασκέδαση σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά προσιτή τιμή . Θα είμαι εκεί με τον νέο και ταλαντούχο τραγουδιστή Πάνο Στεφανίδη και τον εξίσου ταλαντούχο μουσικό και τραγουδιστή Γιώργο Αλεξόπουλο . Σας περιμένουμε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.