Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η καραντίνα της οικογένειας Ρουβά έχει ενδιαφέρον! Όσα κάνουν με τα παιδιά τους (pics

107152772 10163595713030328 503866560250454635 n

Με την πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση, η χώρα μας συνεχίζει να βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, τουλάχιστον μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz μένουν σπίτι για ακόμη μια φορά, προσέχοντας την υγεία τους και ανυπομονώντας να τελειώσει επιτέλους αυτή η δύσκολη περίοδος και να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. Για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, η ζωή στην καραντίνα μπορεί από τη μία να χαρακτηριστεί απαιτητική, μιας και έχουν τέσσερα παιδιά μαζί και από την άλλη διασκεδαστική!Με την πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση, η χώρα μας συνεχίζει να βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, τουλάχιστον μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz μένουν σπίτι για ακόμη μια φορά, προσέχοντας την υγεία τους και ανυπομονώντας να τελειώσει επιτέλους αυτή η δύσκολη περίοδος και να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. Για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, η ζωή στην καραντίνα μπορεί από τη μία να χαρακτηριστεί απαιτητική, μιας και έχουν τέσσερα παιδιά μαζί και από την άλλη διασκεδαστική!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η παρουσιάστρια της ΕΡΤ και πρώην μοντέλο, όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα, προσπαθούν να βρουν πρωτότυπους και συγχρόνως εκπαιδευτικούς τρόπους για να απασχολήσουν την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

sakis1 3

sakis3
sakis4

Με τέσσερα παιδιά στο σπίτι, το αγαπημένο ζευγάρι δεν βαριέται ποτέ και εφευρίσκει καθημερινά καινούργιες διασκεδαστικές δραστηριότητες, για να περάσουν ποιοτικό χρόνο ως οικογένεια. Μερικά από τα πράγματα που κάνουν μαζί είναι ζωγραφική, αμέτρητα παιχνίδια, χορός, κηπουρική, ενώ ασχολούνται και με το… κοτέτσι της οικογένειας!

Δες πώς περνούν την καραντίνα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη:

Μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής

 

https://www.youtube.com/watch?v=4Qy0n_paMwE&feature=emb_logo

 

https://www.youtube.com/watch?v=gG0eSoVA6Y8&feature=emb_logo

Μπαμπάς και κόρες χορεύουν στην κουζίνα του σπιτιού τους και είναι απολαυστικοί!

Μάζεμα αυγών από το κοτέτσι τους

 

https://www.youtube.com/watch?v=aVU4UJXdmFQ&feature=emb_logo

Το σπίτι της Κάτιας και του Σάκη βρίσκεται έξω από την Αθήνα και εκεί έχουν καταφέρει να φτιάξουν όχι μόνο το δικό τους θερμοκήπιο αλλά και το κοτέτσι τους προκειμένου τα προϊόντα που καταναλώνουν να είναι δικής τους παραγωγής και να ξέρουν ακριβώς από που προέρχονται. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Κάτια Ζυγούλη μας ξεναγεί στο κοτέτσι της!

Ο Σάκης Ρουβάς μαθαίνει ζωγραφική και μεγαλουργεί!

  • Πεζοπορία στο βουνό

 

https://www.youtube.com/watch?v=n3-S6SuzblQ&feature=emb_logo

Σάκης Ρουβάς: Βόλτα στο βουνό με τα παιδιά του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *