Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση: “Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο” Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε κάποιες προσωπικές αποκαλύψεις για τη μάχη που έδωσε η οικογένειά της

a1589e7de72d447b8f2edadfa47ad3d4

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει μία προσωπική εξομολόγηση για όσα βίωσε η οικογένειά της, τους τελευταίους μήνες.

Η διάσημη παρουσιάστρια, μέσω ενός video στο YouTube, αποκάλυψε πως η μητέρα της διαγνώστηκε με χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, ενώ ακολούθησε και η μάχη με τον covid-19. Όπως αναφέρει η Σίσσυ Χρηστίδου, οι πρώτες εξετάσεις έκαναν την εμφάνισή τους το προηγούμενο καλοκαίρι για να διαγνωστεί επίσημα με CMML (όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη νόσος) την 1η Νοεμβρίου. Ωστόσο, όταν ξεκίνησαν τα πιο έντονα συμπτώματα και η μητέρα της νοσηλεύτηκε σε κλινική της Θεσσαλονίκης, εκεί κόλλησε κορονοϊό, ωστόσο δεν βγήκε εγκαίρως θετική με αποτέλεσμα να κολλήσει και ο πατέρας της παρουσιάστριας.

Στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, ο πατέρας της χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να δώσει τη μάχη του και τελικά να ξεπεράσει τον κορονοϊό, όσο τα συμπτώματα της νόσου της μητέρας της, που ευτυχώς νόσησε ελαφρύτερα από τον covid, γίνονταν πιο έντονα. Πλέον η Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και ο αδελφός της, βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους, που πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

 

https://www.youtube.com/watch?v=e27bS0M74tQ&t=6s

Δες το video!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *