Σοκάρει η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα: «Σκηνοθέτης μου ζήτησε να κάνω τρίο»

sokarei ithopoios dimitra papadima skinothetis moy zitise na kano trio
papadima youtube

Σοκάρουν τα όσα εξομολογείται η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα και αποκαλύπτει την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε.

Τονίζει ότι σκηνοθέτης της ζήτησε να κάνει τρίο, ζητά να σπάσει το απόστημα με την ίδια να δηλώνει έτοιμη να καταθέσει στον εισαγγελέα αν χρειαστεί.

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της είπα, “είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;”

Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν επιστρέφοντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, “μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα» είπε η ηθοποιός μιλώντας στο Star. 

Τσαβάλου: Εύχομαι να φύγει η σαπίλα

Η Κατερίνα Τσαβάλου που έχει ζήσει εργασιακό εκφοβισμό τονίζει: «Δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί είναι άνθρωποι που έχουν την εξουσία και εσύ ζεις από αυτή τη δουλειά… Λες σε ποιον να το πω, θα με βγάλουν τρελή. Μίλησα και στο σωματείο και εύχομαι να βγουν όλα στο φως και να φύγει η σαπίλα».

ΠΗΓΗ