Στις μανάδες που κλαίγονται για τη διατροφή: Παίρνετε επιδόματα, ΚΕΑ, Α21, και τόσα άλλα. Σταματήστε την κλάψα!

stis manades poy klaigontai ti diatrofi pairnete epidomata kea a21

diatrofi ekdikisi

Στις μανάδες που κλαίγονται για τη διατροφή: Παίρνετε επιδόματα, ΚΕΑ, Α21, και τόσα άλλα. Σταματήστε την κλάψα!

Το παρακάτω ποστ δημοσιεύθηκε αρχικά στην ομάδα στο fb “Οικογενειακό δίκαιο-Υποστήριξη και Δικαστικές αποφάσεις” και ανήκει στον διαχειριστή του, που μας έδωσε την άδεια αναδημοσίευσης.

Προς όλες τις μανάδες ( που αποξενώνουν τον πατέρα η δεν θέλουν να έχει περισσότερη επικοινωνία με τα παιδιά του , ενώ αυτός το ζητάει γιατί θέλει να τα βλέπει και να συμμετέχει ενεργά στη ζωή τους ), που κλαίγονται για τη διατροφή και το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε , ( κάτι που δε γνωρίζουν οι περισσότεροι πατεράδες ), σε περίπτωση που είσαι μητέρα χαμηλόμισθη έχεις να λαμβάνεις εκτός της διατροφής ,το Α21 και το ΚΕΑ καθε μήνα. Εκτός τουτου έχεις να λαμβάνεις τρόφιμα , πρωινά για τα παιδιά σου και δώρο επιταγές κάθε μήνα από τα Καπί της περιοχής σου. Εκτός τουτου έχεις να λαμβάνεις τρόφιμα και Ρούχα από το χαμόγελο του παιδιού και το κοινωνικό παντοπωλείο.

Οπότε καιρός να σταματήσετε τη κλαψα ότι δε ζείτε με τη διατροφή και οι πατεράδες να ξυπνήσουν και να μάθουν τη πραγματικότητα. Τώρα αν δε τα δικαιούται όλα τα παραπάνω σημαίνει ότι έχεις μεγάλα εισοδήματα και δε πρέπει να κλαίγεσαι… Αγαπημένη μανούλα… Είπαμε η ομάδα αυτή λέει αλήθειες και για πατεράδες και για μανάδες. Καλό πόλεμο.

Γιώργος Κ.

Πηγή : singleparent.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *