«Τι Έχω Τραβήξει»: Η Έλλη Κοκκίνου κυκλοφορεί νέο τραγούδι και video clip

cf84ceb9 ceadcf87cf89 cf84cf81ceb1ceb2ceaecebeceb5ceb9 ceb7 ceadcebbcebbceb7 cebacebfcebacebaceafcebdcebfcf85 cebacf85cebacebb
elli kokkinou ti exo travixei video 028

Με νέο άλμπουμ υποδέχεται η Έλλη Κοκκίνου το 2021.

Η Έλλη Κοκκίνου ξεδιπλώνει τα πιο ειλικρινή «συναισθήματά της» κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι «Τι Έχω Τραβήξει».

Με ανανεωμένη διάθεση, η Έλλη Κοκκίνου υποδέχεται το 2021 με καινούργια τραγούδια, έχοντας βρει τη δική της διαφυγή στη μουσική κατά τη διάρκεια της μακράς περιόδου στασιμότητας του τελευταίου έτους.

Το τραγούδι «Τι Έχω Τραβήξει» είναι προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Έλλης Κοκκίνου με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Cobalt Music στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και ως φυσικό προϊόν στα καταστήματα δίσκων το επόμενο διάστημα.

Η Έλλη Κοκκίνου δίνει το στίγμα του νέου άλμπουμ της με ένα λαϊκό τραγούδι με ρυθμό που ταιριάζει απόλυτα στην ερμηνευτική ιδιοσυγκρασία της.

Τη μουσική του single «Τι Έχω Τραβήξει» υπογράφει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός Γιώργος Κακοσαίος και οι στίχοι ανήκουν στον έμπειρο στιχουργό Νίκο Σαρρή.

Το «Τι Έχω Τραβήξει» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Η Έλλη Κοκκίνου, πιο γοητευτική από ποτέ, κάνει τον απολογισμό μιας σχέσης που κατέληξε σε αδιέξοδο και τραγουδά για τα «σ’ αγαπώ» που ειπώθηκαν άδικα και τις αναμνήσεις που τις πλημμυρίζουν κάθε βράδυ, αδυνατώντας να ξεχωρίσει το όνειρο από τον εφιάλτη.

«Τι έχω, τραβήξει, ποσά έχω τραβήξει κι εσύ, δεν ενδιαφέρεσαι, αν ζω… Να σε λατρεύω το ‘χω τερματίσει τόσο πολύ, που µάλλον σε μισώ», τραγουδά.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ