To κόλπο για να ξεπαγώσετε το κρέας σε λιγότερο από 15 λεπτά

‘Ενας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος ειδικά όταν έχετε ξεχάσει να…

to cebacf8ccebbcf80cebf ceb3ceb9ceb1 cebdceb1 cebeceb5cf80ceb1ceb3cf8ecf83ceb5cf84ceb5 cf84cebf cebacf81ceadceb1cf82 cf83ceb5 cebbceb9
facebookkreas

‘Ενας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος ειδικά όταν έχετε ξεχάσει να βγάλετε από νωρίς το κρέας από το ψυγείο.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσουμε το κρέας μέχρι να το μαγειρέψουμε, είναι να το βάλουμε στην κατάψυξη. Όταν έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε σε κάποια συνταγή, το βγάζουμε από την κατάψυξη ιδανικά μία ημέρα πριν και το βάζουμε στη συντήρηση.

ΠΗΓΗ