To Covid free πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρωτοπορεί και προσφέρει πλούσιο πολιτιστικό…

to covid free cf80cebfcebbceb9cf84ceb9cf83cf84ceb9cebacf8c cf80cf81cf8cceb3cf81ceb1cebccebcceb1 cf84cebfcf85 ceb4ceaecebccebfcf85 ceb2ceac
facebookpolitistikes ekdiloseis

Ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρωτοπορεί και προσφέρει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα μόνο για όσους εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει.

Μία πρωτοβουλία ιδιαίτερα τολμηρή, ουσιαστική αλλά ταυτόχρονα υψηλής συμβολικής σημασίας πήρε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθώς έχει προγραμματίσει για το δεύτερα δεκαπενθήμερο του Ιουλίου ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με μουσικές συναυλίες και θεατρικά δρώμενα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με σεβασμό στη δημόσια υγεία, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε όλες οι πολιτιστικές δράσεις να διεξαχθούν σε συνθήκες Covid Free και συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες και τα θεατρικά δρώμενα του καλοκαιριού, θα πρέπει να έχουν παρέλθει τουλάχιστον 14 μέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους ή να έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξάμηνου. Κατά την είσοδό τους στους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων θα πρέπει να επιδεικνύουν σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσηςης. Οι ανήλικοι που δεν έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν να προσέρχονται με δήλωση self test. Ο έλεγχος των πιστοποιητικών θα γίνεται με χρήση της ειδικής εφαρμογής.

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήλωσε στο CNN Greece:

«Αποφασίσαμε φέτος, με αίσθημα ευθύνης να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με προτεραιότητα όμως στην προστασία της δημόσιας υγείας. Οι συνθήκες που βιώνει η ανθρωπότητας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι πραγματικά πρωτόγνωρες και οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να παρακολουθούμε την επιστήμη και να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατών προκειμένου να προστατέψουμε την ανθρώπινη ζωή. Ευχή όλων μας είναι να ξεπεράσουμε σύντομα την πανδημία και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με όσο γίνεται μικρότερες απώλειες».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων δέκα ημερών συμπεριλαμβάνει:

  • Παρασκευή 16 Ιουλίου – Κυριακή 18 Ιουλίου – Παραλία – Λιμάνι Βάρκιζας:

5ο Μεσογειακό Φεστιβάλ – «Μια θάλασσα τραγούδια»

  • Παρασκευή 16 Ιουλίου, ώρα 21:00:

Τελετή έναρξης – Μεσόγειος, η θάλασσά μας.

Εικόνες της Μεσογείου – προβολή βίντεο, σε κείμενα Βασιλικής Λάζαρη και επιμέλεια – μοντάζ Γιάννη Πρεβενιού.

Ναυταθλητικά Δρώμενα, από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης Βάρκιζας.

Εικαστικά Δρώμενα από τους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών.

Συναυλία με την Μαρίνα Σάττι και τις Fones σε ένα ταξίδι στη Μεσόγειο και τις γειτονιές του κόσμου

  • Σάββατο 17 Ιουλίου, ώρα 21:00:

«Βγαίνω» Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα

  • Κυριακή 18 Ιουλίου, ώρα 21:00

Θεατρική παράσταση: «Lemon» του Allessandro Barrico από την ομάδα Experimento

  • Πέμπτη 22 Ιουλίου – Δημοτικό Θέατρο Σοφία Βέμπο – Ώρα 21:00

«Μάλιστα Κύριε» – Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα

Τραγουδούν: Λένα Αλκαίου – Guest: Ελένη Ροδά

‘Ενα αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα, του οποίου τα τραγούδια έχουν εμπνεύσει και συντροφεύσει πλήθος κόσμου.

Αγαπημένα τραγούδια ερμηνευμένα από την κλασσική σύγχρονη ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου και guest η εμβληματική ερμηνεύτρια του Γιώργου Ζαμπέτα, Ελένη Ροδά.

  • Παρασκευή 23 Ιουλίου – Κυριακή 25 Ιουλίου Δημοτικό Θέατρο Σοφία Βέμπο

Πάμε Θέατρο – Πάμε Βέμπο

  • Παρασκευή 23 Ιουλίου, ώρα 21:00

Δον Καμίλο – Κωμωδία του Σωτήρη Πατατζή με τους Ελένη Φιλίνη, Σταμάτη Τσελέπη, Γιάννη Κρητικό, Ρέα Τουτουντζή, Ηλία Παπακωνσταντίνου, Ιωάννη Πετσίκη, Γιώργο Ματαράγκα και Πέτρο Ξεκούτη.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ματαράγκας

  • Σάββατο 24 Ιουλίου, ώρα 21:00

Η Ωδή του Παπά – Ένα πρωτότυπο έργο γραμμένο για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με τους Ζαχαρία Ρόχα, Σταύρο Ζώτο και Μαρία Γούλα.

  • Κυριακή 25 Ιουλίου, ώρα 21:00

Το Νησί των Σκλάβων – Κωμωδία του Πιέρ ντε Μαριβώ με τους Κωνσταντίνα Κλαψινού, Παύλο Λουτσίδη, Στέφανο Μουαγκιέ, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, και Τόλη Παπαδημητρίου.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα συνεχιστεί το Σεπτέμβριο με μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις

ΠΗΓΗ